További termékeink
Termék kategóriák
SZERVIZ
 
 
Információ
Gépei számára fontos az időben történő karbantartás. Gépei átvizsgálását szakértő kolégáink több éves tapasztalattal vézik. Több, mint 25 év múlt tapasztalatával, cégünk ingyenes szaktanácsadással áll rendelkezésére, telefonon, e-mailben vagy a helyszínen. Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk.
 
Bevizsgálási díjaink
  • Kisgép, összeszerelés nélkül: 500 Ft (394 Ft + ÁFA)
  • Kisgép, összeszereléssel: 1.000 Ft (787 Ft + ÁFA)
  • Nagy gép, összeszerelés nélkül: 1.000 Ft (787 Ft + ÁFA)
  • Nagy gép, összeszereléssel: 2.000 Ft (1.575 Ft + ÁFA)
 
Garancia
Cégünk minden garancia időn túli javításra a törvény által előrírt három hónap garanciát vállal, ami a készülék javítás utáni átvételétől számít. Kérjük, amennyiben igénybe veszi szerviz szolgáltatásunkat, a javítás után tesztelje le a javított készüléket.
A három hónap leteltével már nem áll módunkban reklamációt elfogadni!
 
Érintésvédelem
Az érintésvédelem üzemszerűen feszültség alatt nem álló, de meghibásodás esetén feszültség alá kerülő vezető részek érintéséből származó balesetek elkerülésére szolgáló műszaki intézkedések összessége.
Forrás és bővebben: Wikipedia
 
Cégünk lehetőséget biztosít gépei érintésvédelmi felülvizsgálatára, melyet nagy odafigeléssel végzünk, az esetleges balesetek elkerülése érdekében. Az érintésvédelem szabályainak meg nem felelő gépek miatt sem kell aggódnia. Előzetes megbeszélés alapján a hibás gépeket javítjuk is vagy árajánlatot adunk a javítás költségéről. Ha kérdése merülne fel, érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.
 
 
Szervizelt készülékek
 
Márka szerint: Hitachi / HiKoki, Gardena, Bosch, DeWalt, Fein, Original Flex, Makita, Maktec, Aeg, Milwaukee.
 
Típus szerint: elektromos kéziszerszámok, benzinmotoros gépek (forgalmazott márkák), szivattyúk, telepített gépek, villanymotorok.
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.63 Ft
Termékajánló